Met deze doelen helpen we jou

Grip op je knip

Schrik je ook van alle bedragen die er maandelijks van je rekening worden afgeschreven? Hou je aan het einde van de maand geen geld over maar wil je eigenlijk een buffer opbouwen? Wij laten je zien waar jouw ruimte zit. Wij helpen je om meer grip op je geldzaken te krijgen waardoor je per maand meer geld opzij kunt zetten.

Onze aanpak

Doelsparen

Heb je al langer een doel, maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen? De dingen die het leven net iets leuker maken, dat kost veelal geld. Je weet wat je graag zou willen maar hoe dan? Daar ondersteunen wij je graag bij. We helpen je om een plan op te stellen, om keuzes te maken en om op koers te blijven. Zo wordt je wens werkelijkheid.

Onze aanpak

Schulden aflossen

Lastig om achterstanden weg te werken? Met de juiste training en begeleiding is dit echt mogelijk. Het zal je rust geven én ruimte om een andere koers te bepalen. In kleine stapjes helpen we je om je financiële situatie in rustiger vaarwater te brengen. Zo wordt jij weer kapitein van je eigen koers.

Onze aanpak
Jij bent en blijft baas over je eigen portemonnee!

Je blijft je eigen geldzaken beheren en zelfstandig keuzes maken. Wij zijn er om jou te ondersteunen je doelen te bereiken.

Bekijk onze diensten

We coachen je om je doelen te halen

Wij begrijpen jouw situatie. Geldzaken regelen kan best uitdagend zijn. Wij ondersteunen jou daar waar jij ons nodig hebt. Stap voor stap werken we naar jouw doel.

Wij motiveren jou

Wanneer je bij ons komt kun je deskundig advies verwachten. We begeleiden je daar waar jij ons nodig hebt. We motiveren je wanneer je het even niet meer ziet zitten. En soms, zullen we je wijzen op je eigen verantwoordelijkheden want ook dat hoort erbij.

Bekijk ons aanbod

Niets is te gek

Praten over geld en je financiën kan best lastig zijn. Wat wij belangrijk vinden is dat je weet dat je je nergens voor hoeft te schamen. We hebben al van alles gezien en gehoord. Wij zien jou zoals je bent. Wij helpen je graag vooruit en kijken niet onnodig achterom. Een nieuwe start kan je iedere dag maken!

Bekijk ons aanbod

Jij blijft Kapitein

Jij staat altijd zelf aan het roer. Jij bepaalt. Het enige wat wij vragen is een bijdrage in de kosten. Geen kleine lettertjes, geen verborgen verrassingen die je onderweg tegenkomt waarvoor je extra zal moeten betalen. Je betaalt één bedrag en voor dat bedrag zal je het hele programma kunnen doorlopen.

Bekijk ons aanbod

Waarom zijn we Kapitein van je eigen Koers gestart?

Waarom zijn we Kapitein van je eigen Koers gestart?

Kleine aanpassingen zorgen voor grote veranderingen

Gemiddeld besparen onze klanten €235 per maand.

Inzicht in je financiën en iedere maand geld opzij kunnen leggen zorgt voor vrijheid. Vrijheid om de dingen te doen waar, wanneer en hoe jij dat wilt.

Geef je nu op

Duidelijk, effectief, verrassend leuk

We bieden je stapsgewijs inzicht, overzicht, helpen je om keuzes te maken én stimuleren je om vol te houden. We vergroten op een leuke manier je kennis over geldzaken. En er is altijd een coach om mee te sparren.

Jouw profiel

Voordat je echt gaat beginnen zullen we je vragen om een aantal vragen te beantwoorden. Doordat je dit doet zal er een profiel ontstaan. Hierdoor kunnen we zien wat je zoal beweegt en welke coach het beste bij je past. Deze coach zal met jou aan boord stappen om je, tijdens je reis, te helpen daar waar jij het nodig hebt.

Geef je nu op

Jouw programma

Via onze online leeromgeving zal een je bepaalde route doorlopen waarbij je opdrachten tegenkomt. Er zijn verschillende eilanden met specifieke onderwerpen. Bij ieder eiland gooi je het anker uit waardoor je de tijd hebt om alle opdrachten te voltooien. Na het afronden van een opdracht ontvang je altijd persoonlijke feedback.

Geef je nu op

Jouw coach

Iedereen binnen ons team is deskundig en in staat om je bij te staan. Kom je bij bepaalde opdracht en weet je even niet hoe je verder moet? Trek gerust aan de bel. Wij zijn er voor je. Wij motiveren je en zorgen ervoor dat je jouw doel kan bereiken.

Geef je nu op

Deze klanten hielpen wel al. Dit vonden ze er van.

Ik heb niet te klagen over mijn inkomen, maar ik keek steeds vaker uit naar ‘payday’. Ik had geen grip meer op mijn geld, waar bleef het toch? Door de verschillende opdrachten, kreeg ik inzicht in mijn uitgavenpatroon. Confronterend, maar zeer verhelderend. Ik ga nu veel bewuster met mijn geld om. Ik doe nog steeds leuke dingen, maar heb inmiddels ook een leuk bedrag op mijn spaarrekening.
Kevin, 28 jaar - Timmerman

Je ziet zoveel op social media. Iedereen koopt en doet leuke dingen. Door al deze berichten liet ik mij verleiden om meer uit te geven dan eigenlijk kon. Ik wilde mijn 2 kinderen niets tekort doen, maar wist natuurlijk wel dat dat niet lang goed kon gaan. Met mijn coach heb ik gekeken naar wat voor mij belangrijk is. De opdrachten hebben mij geholpen om een plan te maken om mijn uitgaven weer op orde te brengen. Ik weet prima hoe alles reilt en zeilt maar het is wel erg fijn om te weten dat er iemand meekijkt en waarop je terug kunt vallen.
Bianca, 39 jaar - Verkoopster

”Mijn vriend en ik hadden betalingsachterstanden en ik wist niet hoe ik dat moest oplossen. Met behulp van het online programma en de coach heb ik orde op zaken gesteld. De coach helpt mij wanneer ik iets lastig vind en datgene wat ik zelf kan, dat doe ik zelf. Zo heb ik zelf betalingsregelingen kunnen treffen. Ik ben nu bijna schuldenvrij en dat geeft heel veel rust.”
Inge, 32 jaar - Verpleegkundige

We kunnen je helpen. Neem gerust contact op.

Contact opnemen

Menu